For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Dolly for en kveld

TypeKonsert

Havnegata 3, 9404, Harstad
Dolly for en kveld

Om

En konsertforestilling om Dolly Parton med Kristine Henriksen og 7-manns orkester
Dolly Parton er uten tvil verdens mest kjente kvinnelige countryartist. Hun har skrevet over 3000 sanger og er kåret til en av USAs femti mektigste. Hun vokste opp i en fattig familie i Tennessee. da hun ble født måtte de betale doktoren med en sekk mailsmel fordi de ikke hadde penger. Hun var nr. 4 i en søskenflokk på 12, og bodde i et hus uten elektrisitet, vann eller bad. Kontrasten er stor til der hun er i dag, men Dolly Parton glemmer aldri hvor hun kommer fra.
I konsertforestillingen «Dolly for en kveld» tar Kristine Henriksen og et 7-manns orkester deg med på en reise i Dolly Parton sitt liv og historie. Du får servert hitlåter som Jolene, 9-5, I will always love you, Here you come again og Islands in the stream. Vi sier som Dolly: «Dream big, and big things can happen!»
De som er med i konsertforestillingen: Kristine Henriksen - Dolly Parton, Tore Bruvoll - gitar og musikalsk ansvarlig (Hekla Stålstrenga), Julie Alapnes - fele (Julietnorth), Johannes Winther Farstad - tangenter og vokal, Henrik Skog - steelgitar, Christian Svendsson - trommer, Andreas Amundsen - bass, Kristine Ytreberg - kor og Finn Arve Sørbøe – regi.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Beklager, men dette arrangementer har vært

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av