For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Seinsommerkveld med Sigrun Loe Sparboe m/flere - Sommerklang

TypeKonsert

Havnegata 3, 9404, Harstad
Seinsommerkveld med Sigrun Loe Sparboe m/flere - Sommerklang

Om

Når man skal lage en konsertserie med artister fra regionen er Sigrun Loe Sparboe selvskreven. Visesmeden og sangeren fra Harstad startet med musikk i 2006, og siden den gangen har hun gitt ut 6 album, hvorav de tre første med bandet "Sigrun & The Kitchen Band". Musikkmagasinet Musikknyheter omtaler Sigrun som ett av de største låtskrivertalentene i landet, og hun er blitt tildelt den høythengende Nopas musikk-og tekstpris, samt OleVig-prisen for sitt musikalske engasjement for både barn og eldre .På scenen har hun en unike tilstedeværelsen, og har de siste årene spilt flere hundrekonserter rundt om i hele Norge.

"Sparboe fremstår som en fremragende låtskriver med en voldsom musikalsktilstedeværelse og nerve, og en fantastisk flott evne til å skildre hverdagslivet på en poetisk,men likevel jordnær måte."(Anders Ekelund, Musikknyheter)

I en tid hvor store festivaler og arrangementer dessverre ikke lar seg gjennomføre, vil serienSommerklang presentere det beste regionen har å by på. I perioden 17. juni til 15. august vildet gjennomføres mange små konserter og kulturarrangementer tilpasset sommertiden. Littkortere enn vanlige konserter, og lagt til klokkeslett som gjør at de enkelt skal kunnekombineres med andre opplevelser. For eksempel en lang dag ute i solen. Serien bestårutelukkende av artister som har en eller annen tilknytning til landsdelen. Her kan man oppleve et bredt tilbud med alt fra allsang med Jenny Jenssen, popmusikk med IngeBremnes, nordnorsk visesang med Sigrun Loe Sparboe, til jazz med Inger Nordvik.Opplevelser for en hver smak presenteres fra scener spredt over helebyen, både innendørsog utendørs.Serien er en del av satsningen Basecamp Nord-Norge, i regi av Harstad kommune, VisitHarstad og byens næringsforeninger.Sjekk ut sidene til Basecamp Nord-Norge for en oversikt over aktiviteter i regionen vår i sommer.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Galleri Nord-Norge (5 Aug 2020)
DagTider
Onsdag19:00 - 20:00

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av