Harstad Taxi

Om

Når det gjelder tilgjengelighet, transportløsning og pris mener vi å ha det beste tilbudet for personbefraktning i Harstad og omegn.

Harstad Taxi gjennomfører transport for private, næringsliv, offentlige og kommunale etater med flere og tilbyr alt fra flytaxi, maxitaxi, pasienttransport, skolekjøring og annet.

Selskapet eies av drosjeeiere/løyvehavere i Harstad. Vår hovedoppgave er å være den koordinerende instans for drosjenæringen i Harstad-regionen, og kontaktpunktet for våre kunder. Vi driver vår egen bookingtjeneste og transporterer årlig omtrent 250.000 mennesker.

 

Vår bilpark

Vi disponerer 26 biler inklusive 2 MAXI/Handikapbiler og tilbyr alle former for passasjer- og varefrakt: Taxi- og pakketransport, Rullestolbiler, Maxitaxi og VIP-taxi, Flytaxi med stasjonsvogner, Skoleskyss, Pasientreiser, Transporttjenesten for bevegelseshemmede.

 

Trygghet og Sikkerhet

Trygghet og Sikkerhet i bil er prioritet nr. 1 for oss i Harstad Taxi! Som kunde skal du/dere føle trygghet når du er passasjer i en av våre biler, også de minste da vi har alle typer av godkjente   barneseter og puter. Alle våre biler godkjennes årlig av Justervesenet. Har du behov for andre former for sikkerhet i forbindelse med en tur, TA KONTAKT så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Profesjonelle og sikre sjåfører

Vi stiller de høyeste krav til sjåførene som skal levere tjenestene til deg ved å løpende videreutdanne sjåfører og løyvehavere. Drosjeeierne og sjåførene er alle spesialister innen sitt fag, og vil alle følge opp kundens ønsker på den beste måte. De vil alltid behandle deg med respekt og din bagasje med den nødvendige forsiktighet, og de vil kjøre effektivt og hensynsfullt i trafikken. Du skal føle deg trygg med oss.

 

Kvalitet i alle ledd

Harstad Taxi er et selskap som skal sørge for kvalitet i alle ledd 24 timer i døgnet. De første du møter oss hos vil være medarbeiderne på  Callsenteret som er profesjonelle og vil sørge for at dine ønsker blir behandlet raskt og effektivt.

 

Flytaxi
Harstad/Narvik lufthavn, Evenes.

Vi tilbyr en samkjøringstjeneste på opptil 3 personer hver vei mellom Harstad og Evenes Flyplass. Dette sikrer en komfortabel og pris gunstig transport løsning fra dør til dør. Mer informasjon finner du på vår hjemmeside: www.harstadtaxi.no eller kontakt oss på telefon +47 77 04 10 00.Befraktning av grupper og lag inntil 16 personer
Vi tilbyr befraktning av grupper eller lag på reise i vår region. Ring eller send oss en mail omkring priser og betingelser.

 

Pakketransport

Noen ganger haster det å levere pakker. Tjenesten er trygg, sikker og ikke minst rask. Vi gir deg fulloversikt over kostnader på en detaljert faktura. Kontakt oss på tlf: +47 77 04 10 00 for mer informasjon

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Harstad Taxi

Type:Taxi

Klubbveien 9, 9406, Harstad
Close window

Call direct on:

Tlf+4777041000

Også i nærheten

 1. Tovik kirke

  84 m unna
 2. Langkirke i tømmer som ble innviet 30. juli 1867

  84 m unna
 3. Sandsøy kirke

  84 m unna
 4. Skånland kirke

  84 m unna
 1. Tjeldsund kirke

  84 m unna
 2. Moderne arebidskirke

  84 m unna
 3. En vakker korskirke

  84 m unna
 4. Galleri Nord-Norge viser årlig mellom åtte og tolv utstillinger, enten i form av…

  210 m unna
 5. Moderne kirke fra 1958 i tradisjonell stil.

  474 m unna
 6. Huset, som har vært under oppussing, ligger ved verftsområdet.

  835 m unna
 7. sommer åpnes portene til Trondenes Middelaldergård, som ligger vegg i vegg med Trondenes…

  2.32 km unna
 8. Trondenes Kirke er verdens nordligste og en av landets viktigste steinkirker fra…

  2.54 km unna
 9. 1000 år med plog, kors og sverd

  3.30 km unna
 10. Et fantastisk utsiktspunkt sør for Harstad.

  4.38 km unna
 11. Et gammelt handelssted og gjestehus fra 1600-tallet.

  4.45 km unna
 12. Et av Nord-Norges best utstyrte bygdetun!

  8.66 km unna
Previous Next