For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Aktiv Events - En annerledes opplevelse

TypePadling

Tordenskjoldsgate 14, 9404, Harstad

Tlf: +47 90 07 46 66

Aktiv Events - En annerledes opplevelse

Om

Aktiv Events er en total leverandør innen opplevelser. Vi og våre samarbeidspartnere kan vi tilby den totale opplevelsen med transport, mat og drikke, aktiviteter og utfordringer. Overnatting. Musikk og underholdning.

Noen av aktivitetene Aktiv Events kan tilby er paintball, pilogbueskyting, øksekasting, sumobryting, gladiatorkamp, fisketurer med båter, sykkel eller ATVér, rappellering ned fjellsider eller bygninger. Atv/4hjuls kjøring, snøscooter, Fun Car(bil med snudd styring), alt innen vannsport og mange morsomme teambuilding utfordringer som langskistafett, trillebårstafett, spidernett, labyrintspill, DaVinci Bru bygging osv.

Hoppeland pakker:
Kanskje de største i Nord-Norge på oppblåsbare aktiviteter, hoppeslott, sklier, Fun Ballz. Som passer flott til messer, festivaler, jubileumer og andre typer arrangement hvor man ønsker å skape aktiviteter blandt de besøkende.

 De arrangerer også bursdager for store og små, friluftscamp for skoleklasser eller andre grupper som vil være ute i det fri og oppleve noe annerledes.

Aktiv Events har flere storlavvoer med bord, benker og reinskinn som kan romme flere hundre personer. I samarbeid med bl.a. Harstad Travpark, Heggenkollen, Sollifjellet og B & B Touring kan vi tilby kjempespennende arenaer med våre aktiviteter og kombinasjoner med mat, drikke, underholdning og musikk.

Ta kontakt for tilbud og forslag på pakkeløsning!
 

Fasiliteter

Aktiviteter

  • aking
  • barneaktiviteter
  • båt til disposisjon
  • grotting
  • gruppeutvikling
  • paintball
  • teambuilding

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av