For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Grøtavær Brygge

TypeAktivitetspakke

Grøtavær, 9423, Grøtavær

Tlf: 48048240

Foto: Dag Roland

Om

Velkommen til Grøtavær Brygge!

Perlen Grøtavær ligger på vestsiden av Grytøya og er omringet av mange øyer, holmer og skjær som skjermer for vær og vind. Grøtavær Brygge har en lang kulturrik historie som gammel fiskevær som har preget tilværelsen og aktivitetene rundt.

Grøtavær kan tilby mange forskjellige aktiviteter som vil skape uforglemmelige minner; dra ut på fisketur i skjærgården og vær med å sløye fisken selv, utforsk Grytøya til fots og vandre opp de majestetiske og røffe nordnorske fjell for et spektakulært utsikt eller du kan glampe på din egen øy og opplev midnattssolen eller nordlyset som aldri før!

Grøtavær tilbyr båtutleie for de som ønsker å dra på fisketur, sykkelutleie for de kjenner på eventyreren i seg selv og vil utforske øya på egen hånd, romutleie om du er på utkikk etter rimelig overnatting og lavvoutleie om du vil booke din helt egen midnattssol- eller nordlysøy!

Om du er på utkikk for et godt sted å holde ditt neste kurs, møte eller andre arrangementer kan Grøtavær tilby romslige lokaler i det gamle fiskeværet skapt for god stemning. Kombiner dette med tradisjonsrik mat av god kvalitet, overnattingslokale på leirskolen om man skulle holde på i de sene timene og et rikt aktivitetstilbud - så er mye allerede i boks!

Kom til Grøtavær - en skatt Harstads skjærgård.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av