For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Harstad bryggeri

TypeMat & drikke

Andreas Linds gate 9, 9406, Harstad

Tlf: +47 941 82 343

Harstad bryggeri

Om

Vi syns det er veldig trivelig å vise frem bryggeriet og misjonere om ølets herlige verden. Etter avtale har vi omvisning på bryggeriet med påfølgende ølsmaking. Da ser vi på hvordan vi brygger øl og hvordan de forskjellige ingrediensene påvirker ølets utseende, smak og aroma. 
Om det ikke passer å komme på bryggeriet, kan vi fylle kofferten med øl og komme på besøk. Da blir det et litt annet opplegg, men presentasjon av bryggeriet og ølsmaking i samme slengen tar vi på strak arm.

Bryggeriet er vår kjærlighetserklæring til godt øl og gode smaker. Vi brygger øl i både engelsk og belgisk stil, med litt amerikansk inspirasjon på toppen. Vårt bryggeri er et tradisjonelt engelsk brygghus hvor det kun brukes hele humleblomster for best mulig smak og aroma. Vår engelske gjær er hentet i Yorkshire og trives best i åpne gjæringskar. Vi liker ikke å fjerne smak fra øl, så det blir ikke filtrert. Det vil derfor være bunnfall i flasken som gjerne kan ligge igjen i flasken når du sjenker. Øl nytes best i glass.

Fasiliteter

Aktiviteter

  • guiding

Arrangementstyper

  • rundvisning

Mat og drikke

  • øl

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Sesong (1 Jan 2019 - 31 Des 2019)
DagTider
Mandag - Fredag09:00 - 16:00
Lørdag - SøndagStengt

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av