For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Hundesledetur i Gratangen

TypeGuidet tur

Sjøgata 1b, 9405, Harstad

Tlf: +47 77 01 89 89

Sjekk tilgjengelighet forHundesledetur i Gratangen (Åpnes i et nytt vindu)

Hundesledetur i Gratangen

Om

Aktiviteten er nå kun tilgjengelig på forespørsel. Dette gjelder så lenge restriksjonene i forbindelse med COVID-19 varer.

Opplev en spennende hundesledetur i Gratangens dype skoger!
Løypen går igjennom ett trolsk terreng, og blant majestetiske fjell, der du kan nyte stillheten av villmarken, og de vakre omgivelsene.
Visste du at en godt trent sledehund kan løpe 500 km på et par dager? Avstanden fra Oslo til Trondheim! Og etter en pause og litt mat, vil den være klar til å løpe samme distanse tilbake! Hvorfor? Vel, sledehunder er sånn - de elsker å løpe!

Vi starter med å bli kjent med hundene, og utstyret, og det blir en gjennomgang av kunsten å kjøre hundeslede. Parvis kjører dere hundespann som består av 4-6 hunder igjennom løypen som går igjennom ett trolsk terreng, og blant majestetiske fjell. Turen ledes av en meget kyndig turguide med sitt eget hundespann.

Vinteren i polare strøk er spesiell. Den er ofte stille og stjerneklar. Trærne er dekket av iskrystaller, og naturen er gått over i en dvaletilstand. Det blir sjelden helt mørkt, da det arktiske lyset er over oss. Etter hundesledeturen vil det bli servert snacks og varm drikke i en oppvarmet lavvo.

 

Veiledende priser

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 1 740,00 pr. person
BarnNOK 1 140,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Sesong (15 Nov 2019 - 30 Apr 2020)
DagTider
Mandag - Søndag12:00 - 15:00

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av