For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

"Magnhild": Barnepakken på Trondenes Middelaldergård

TypeBarn/familie

Trondenes veien 122, 9404, Harstad

Tlf: +47 77 01 83 80

Sjekk tilgjengelighet for"Magnhild": Barnepakken på Trondenes Middelaldergård (Åpnes i et nytt vindu)

"Magnhild": Barnepakken på Trondenes Middelaldergård

Om

Trondenes Historiske Senter forteller om vår lokale historie gjennom ei utstilling inne på museet og en rekonstruert gård fra 1200-tallet, som ligger like utenfor senteret. Bolighuset på gården er ei årestue. Huset er mye mindre enn et hus i dag, men for 800 år siden var det her man bl.a. laget mat, lagde klær, reparerte utstyr og sov. 

I sommer kan du som er mellom 8 og 12 år få en ekstra opplevelse. Du kan kle deg ut med en middelalderhette og møte to av de som bor på gården. Først går vi en runde rundt på gården og ser etter om grisene og hønsene har det bra. Deretter går vi inn i huset og varmer oss ved grua. Du får lære om runer, og du får lage ditt eget runearmbånd i lær og en brummer i tre, som du kan lage lyd med.

Åpningstider for 2020 kommer snarest.

 

For å iverata din trygghet som kunde er vi nøye med å følge pålegg fra myndighetene når det gjelder den pågående Covid-19 situasjonen. I tillegg vil du ikke bli belastet for turen før vi er 100% sikker på at den kan gjennomføres. Du må likevel legge inn kredittkort for å bekrefte bestillingen. 

Veiledende priser

BillettypeBillettavgift
BarnNOK 110,00 billetter

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av