Nyttårskonserten 30 år med Hærens musikkorps

Om

Nytt på Nytts nye anker Isalill Kolpus er kveldens programleder, og vi tør spå at lattermusklene kommer til å få seg en real omgang. Sopranen Hamida Kristoffersen drar oss inn i de nydeligste sanger og arier hvor hele følelsesskalaen blir satt på prøve. Korpset leverer fra øverste hylle under ledelse av Christian Eggen.

Isalill Kolpus er en av landsdelens morsomste komikere. I høst overtar hun som fast medlem av programlederpanelet i Nytt på Nytt.  Siden 2020 har hun vært involvert i flere av NRKs produksjoner for radio og TV og sesong fire og fem av Latter Live. For ikke å glemme hennes eget NRK-prosjekt Same Same. 

Isalill er utdannet lektor og bruker mange av erfaringene sine fra klasserommet i standupen sin. Hun er også nordsamisk, noe som gir henne et helt unikt perspektiv på den norske humorscenen. Hun har hatt sitt eget soloshow “Oja, du er nysame?”, og er ofte å se på standupscener rund om i landet.

Hamida Kristoffersen var i sommer en del av den store Tore Hund konsertforestillingen på Bjarkøy, under Festspillene i Nord Norge, sammen med Hærens musikkorps. Hun er en lyrisk sanger født og oppvokst på den vakre øya Bjarkøy utenfor Harstad.
Etter mange år som fast solist ved Operaen i Zürich, bor Hamida nå i København med mann og barn. Denne våren kan vi høre henne som skogsnymfe i Rusalka ved Bergen Nasjonale Opera, Desdemona i Otello på Gamle Rådhus Scene i Oslo, og til sommeren er hun Kate Pinkerton i Madame Butterfly ved Festspillene i Bregenz i Østerrike. Hamida er en aktiv lied-sanger, og sang bl. a på Nordlysfestivalens åpningskonsert i 2022

Christian Eggen er en uvanlig musiker i norsk musikkmiljø. Hans kunstneriske begavelse brer seg over en rekke fagfelt og representere en bredde som gjør ham til en ener. Det vanligste i vår tid er spesialisering som komponist, dirigent eller utøver, men Eggen har maktet å hevde seg på høyeste nivå innen alle disse yrkesgruppene. Han er en etterspurt dirigent for samtidsmusikk verden over og er ofte gjestedirigent ved de store nordiske symfoniorkestrene. Hærens musikkorps har hatt gleden av å samarbeide med han ved flere anledninger, blant annet med konsertforestillingen «Men sola kommer i hvert fall tilbake» med Kari Slåttsveen. De senere år har han ledet Hærens musikkorps Nyttårskonserten. Det er en glede å ha han tilbake i år igjen.

På programmet finner du blant annet Rusalkas sang til månen av Dvorak, Sylvias entré fra Kálmáns Czardasfyrstinnen, 4.sats fra Leimminkäinen suite av Sibelius, Geirr Tveitts Ve no velkomne med æra og selvsagt Champagnegaloppen.

Book Tickets Online

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Nyttårskonserten 30 år med Hærens musikkorps

Type:Konsert

Harstad kulturhus, Havnegata 3, 9404, Harstad
Close window

Call direct on:

Tlf770 28 109

Sjekk tilgjengelighet forNyttårskonserten 30 år med Hærens musikkorps (Åpnes i et nytt vindu)

Åpningstider

Beklager, men dette arrangementer har vært

Også i nærheten

 1. Galleri Nord-Norge viser årlig mellom åtte og tolv utstillinger, enten i form av…

  565 m unna
 2. Moderne kirke fra 1958 i tradisjonell stil.

  578 m unna
 3. sommer åpnes portene til Trondenes Middelaldergård, som ligger vegg i vegg med Trondenes…

  1.79 km unna
 4. Trondenes Kirke er verdens nordligste og en av landets viktigste steinkirker fra…

  2.01 km unna
 1. Se, hør og lær om regionens historie fra steinalder til 1950-tallet, med hovedvekt på…

  2.77 km unna
 2. Et gammelt handelssted og gjestehus fra 1600-tallet.

  4.11 km unna
 3. Et fantastisk utsiktspunkt sør for Harstad.

  4.91 km unna
 4. Et av Nord-Norges best utstyrte bygdetun!

  8.14 km unna
 5. Sjarmerende miniatyrby som er en elsket attraksjon for alle besøkende i Harstad

  9.51 km unna
 6. 7 bygninger - utallige historier

  13.29 km unna
 7. Norges eneste komplett bevarte sildoljefabrikk fra begynnelsen av 1900 tallet.

  13.30 km unna
 8. Nupen utsiktspunkt

  14.06 km unna
 9. Elgsnes kapell

  16.68 km unna
 10. En unik samling av historie og kunst, og en viktig formidler av historien rundt pleie og…

  16.77 km unna
 11. Bygdetun i Tore Hunds rike.

  21.28 km unna
 12. En autentisk atmosfære fra 1920 årene.

  23.24 km unna
Previous Next