Ole Ivars - Takk for alle fine år

Om

EVENTYRET OLE IVARS ER SNART OVER.

Det var en gang et band som tok navnet Ole IvarsDen musikkinteresserte guttegjengen fra områdene omkring Hamar, starta i 1964, og siden har bandet utvikla seg til å bli det mestselgende, det mest meriterte, og mest etterspurte bandet i Norge. Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre i flere land, og er i dag mye mer enn et danseband. De har spilt mest for folk som danser, men i løpet av sine 58 år på veien, har de også gitt folket konserter og show i både kulturhus og konserthus. Ole Ivars har vært med på mye spennende. De har jubilert i Vikingskipet på Hamar flere ganger, med tusenvis av elleville fans. På nittitallet var de med på alle de uforglemmelige Dansegallacruisene med S/S Norway i Karibia, og i Europa. Ole Ivars var også førstevalget blant danseband da Den Norske Opera & Ballett feira åpningen av det unike, elegante, Operabygget i Oslo. Bandet har har også spilt til dans og underholdning med kongelige i salen ved flere anledninger.  Allikevel, nå som Ole Ivars er inne i sitt 58. år som band, er det først og fremst helt vanlige folk de vil takke for sin suksess og eksistens. Det har blitt 37 studioalbum fra bandets spede begynnelse fram til i dag, og de har spilt inn nær 600 hundre låter! Bandet har mottatt flere titalls Gull- og Platina-trofeer. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste åra har Ole Ivars hatt stor suksess i Sverige også, der de flere ganger har fått stor oppmerksomhet på riksdekkende radio og TV. I den forbindelse nevner bandmedlemmene med stolthet gulltrofeet de mottok for noen år siden, for stort salg i vårt kjære naboland av albumet «Ole Ivars 40 Beste». Dette albumet har for øvrig solgt til Platina i Norge. Med konserten, «TAKK FOR ALLE FINE ÅR», vil Ole Ivars vil for siste gang gi publikum gleden av å høre dem i kulturhus, konserthus og fra andre populære scener. De lover et variert utvalg fra innspillingene sine. De største hitene blir selvfølgelig servert, samt noen låter de selv liker godt.

«TAKK FOR ALLE FINE ÅR» er en velment takk til alle de som har møtt opp og stilt opp for dem langs deres lange vei i musikkens tjeneste.

OLE IVARS har sanket inn hele 8 spellemannpriser, inkludert den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 12 ganger har de blitt nominert siden «Prisen» for danseband ble oppretta i 1996. De har også opptrådt i det TV-sendte Spellemann- showet flere ganger, senest i 2018.

Bandets bassist og låtskriver, William Kristoffersen, mottok i 2009, Kongens fortjenstmedalje, for det betydelige antall låter han har skrevet. «Kongen av Campingplassen», «Nei, så tjukk du har blitt», «En får væra som en er», «Jag trodde änglarna fanns» og «Kalle med fela», er noen av de låtene som Ole Ivars har hatt suksess med. Flere av de gamle hitene fra 60-tallet er også på plass i showkonserten!

I sitt avslutningsår består Ole Ivars av

Ole Ødegård, somstarta bandet og fremdeles trakterer sine tangentinstrumenter

Arne Willy Foss, som er den andre fra originalbesetningen. Han er en glimrende multimusikant som spiller både klarinett, fløyte og alle saksofoner. Han er også solist på flere titalls låter.

William Kristoffersen, som er bassist, en av vokalistene, primus motor og bandets låtskriver. Fra han starta i 1983 har nærmere tre hundre av hans sanger og låter blitt innspilt på tjuefem forskjellige studioalbum med bandet.

Morten Nyhus, som spiller trommer. Han har også vært produsent og tekniker på de fleste Ole Ivars-albumene, fra 1989.

Bjørn Elvestad, som er den andre multimusikanten i bandet. Han starta i 1996, og spiller gitarer, trekkspill, steel- gitar, fele, keyboards, samt at han er korist. Bjørn er også solist på mange låter, der han anvender instrumentene har trakterer.

Espen Hagen Olsen, som er hovedvokalist, og som også spiller gitar.

Book Tickets Online

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Ole Ivars - Takk for alle fine år

Type:Konsert

Havnegata 3, Havnegata 3, 9405, Harstad

Åpningstider

Beklager, men dette arrangementer har vært

Også i nærheten

 1. Galleri Nord-Norge viser årlig mellom åtte og tolv utstillinger, enten i form av…

  576 m unna
 2. Moderne kirke fra 1958 i tradisjonell stil.

  600 m unna
 3. sommer åpnes portene til Trondenes Middelaldergård, som ligger vegg i vegg med Trondenes…

  1.79 km unna
 4. Trondenes Kirke er verdens nordligste og en av landets viktigste steinkirker fra…

  2.01 km unna
 1. Se, hør og lær om regionens historie fra steinalder til 1950-tallet, med hovedvekt på…

  2.77 km unna
 2. Et gammelt handelssted og gjestehus fra 1600-tallet.

  4.14 km unna
 3. Et fantastisk utsiktspunkt sør for Harstad.

  4.91 km unna
 4. Et av Nord-Norges best utstyrte bygdetun!

  8.15 km unna
 5. Sjarmerende miniatyrby som er en elsket attraksjon for alle besøkende i Harstad

  9.54 km unna
 6. 7 bygninger - utallige historier

  13.28 km unna
 7. Norges eneste komplett bevarte sildoljefabrikk fra begynnelsen av 1900 tallet.

  13.33 km unna
 8. Nupen utsiktspunkt

  14.09 km unna
 9. Elgsnes kapell

  16.71 km unna
 10. En unik samling av historie og kunst, og en viktig formidler av historien rundt pleie og…

  16.79 km unna
 11. Bygdetun i Tore Hunds rike.

  21.29 km unna
 12. En autentisk atmosfære fra 1920 årene.

  23.23 km unna
Previous Next