Lokale favoritter - Fjelltur til Keipen

TypeGuidet tur

Sjøgata 1b, 9405, Harstad

Tlf: +47 77 01 89 89

Sjekk tilgjengelighet forLokale favoritter - Fjelltur til Keipen (Åpnes i et nytt vindu)

Foto: Dag Roland

Om

Aktiviteten er nå kun tilgjengelig på forespørsel. Dette gjelder så lenge restriksjonene i forbindelse med COVID-19 varer.

Opplev regionenes mest fantastiske utsikt mot fjord og fjell fra Keipen.

Oppmøte i våre lokaler i Harstad sentrum før turen går med buss ca 25 min kjøring utenfor sentrum. 

Vårt eventyr starter på ca 350 meter over havet, og etter kort tid passerer vi tregrensen og begynner å få en smak av utsikten som venter oss fra toppen.

Etter ca en times tur i rolig tempo er vi på toppen av Keipen, 500 moh og her møter vi en fantastisk panoramautsikt over Toppsundet, Kasfjord og Andfjorden. Den andre veien har vi utsikt mot de bratte Grytøy fjellene, som tydelig forteller oss om istidens krefter.

På vei mot toppen tar vi oss noen drikkepauser slik at vi kan ta bilder og høre litt mer om naturen rundt oss. På toppen tar vi en lengre pause, for å nyte noe varmt å drikke,og du kan spise matpakken din.

For å nyte denne turen kreves gode tursko og klær i forhold til vær. Se gjerne vår anbefaling av hvordan man kler seg i Nord-Norge. Vi anbefaler også at du er i fysisk god form siden stien til toppen er en blanding av stein og jord med noen røtter som også kan være glatt.

Hvis du vil oppleve den unike nord-norske naturen, preget av dype fjorder og bratte fjell, så er denne enkle vandreturen det riktige for deg.

Veiledende priser

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 550,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Sesong (6 Apr 2020 - 20 Sept 2020)
DagTider
Mandag - Søndag15:00 - 18:00

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av