For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Lokale favoritter - Trugetur til Keipen

TypeGuidet tur

Sjøgata 1b, 9405, Harstad

Tlf: +47 77 01 89 89

Sjekk tilgjengelighet forLokale favoritter - Trugetur til Keipen (Åpnes i et nytt vindu)

Foto: Torstein Lund Sperstad

Om

Aktiviteten er nå kun tilgjengelig på forespørsel. Dette gjelder så lenge restriksjonene i forbindelse med COVID-19 varer.

Opplev regionenes mest fantastiske utsikt mot fjord og fjell fra Keipen.

Oppmøte i våre lokaler i Harstad sentrum før turen går med buss ca 25 min kjøring utenfor sentrum. Før avreise tar vi oss tid til å justere truger og gå gjennom de viktigste punktene for denne turen.

Vårt eventyr starter på ca 350 meter over havet, og etter kort tid passerer vi tregrensen og begynner å få en smak av utsikten som venter oss fra toppen. 

Etter ca 1,5 times rolig vandring er vi på toppen av Keipen, ca 500 moh og her møter vi en fantastisk panoramautsikt over Toppsundet, Kasfjord og Andfjorden. Den andre veien har vi utsikt mot de bratte Grytøy-fjellene, som tydelig forteller oss om istidens krefter. 

På vei mot toppen tar vi oss noen drikkepauser slik at vi kan ta bilder og høre litt mer om naturen rundt oss. På toppen tar vi en lengre pause, for å nyte noe varmt å drikke og spise vår medbragte matpakke.

For å nyte denne turen kreves gode tursko/vintersko og klær i forhold til vær. Se gjerne vår anbefaling av hvordan man kler seg i Nord-Norge på vinteren. Stien til toppen kan om vinteren variere mye fra moderat til vanskelig, når det ligger tykt med snø. Vi anbefaler også at du er i fysisk god form og gjerne at du har hatt truger på beina før.

Hvis du vil oppleve den unike nord-norske naturen, preget av dype fjorder og bratte fjell, så er denne trugeturen det riktige for deg.

Vi anbefaler også at deltakerene tar med seg en matpakke og noe varmt å drikke.

Veiledende priser

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 950,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Sesong (12 Des 2019 - 5 Apr 2020)
DagTider
Mandag - Søndag10:00 - 14:00

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av