For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Trugetur til Keipen med bål og mat

TypeGuidet tur

Sjøgata 3, 9405, Harstad

Tlf: +47 77 01 89 89

Sjekk tilgjengelighet forTrugetur til Keipen med bål og mat (Åpnes i et nytt vindu)

Foto: Torstein Lund Sperstad

Om

Aktiviteten er nå kun tilgjengelig på forespørsel. Dette gjelder så lenge restriksjonene i forbindelse med COVID-19 varer.

Opplev regionenes mest fantastiske utsikt mot fjord og fjell med bål og mat på Keipen.

Det er tradisjon i Nord-Norge å gjøre naturopplevelsen enda bedre med et bål og tilbereding av mat på toppen av fjellet. Denne fantastiske opplevelsen vil vi gjerne tilby deg.

Oppmøte i våre lokaler i Harstad sentrum før turen går med buss ca 25 min kjøring utenfor sentrum. Før avreise tar vi oss tid til å justere truger og gå gjennom de viktigste punktene for denne turen.

Vårt eventyr starter på ca 350 meter over havet, og etter kort tid passerer vi tregrensen og begynner å få en smak av utsikten som venter oss fra toppen.

Etter ca 1,5 times tur er vi på toppen av Keipen på 500 moh og her møter vi en fantastisk panoramautsikt over Toppsundet, Kasfjord og Andfjorden. Den andre veien har vi utsikt mot de bratte Grytøy fjellene, som tydelig forteller oss om istidens krefter. 

På vei mot toppen tar vi oss noen drikkepauser slik at vi kan ta bilder og høre litt mer om naturen rundt oss. På toppen tar vi en lengre pause, for å nyte noe varmt å drikke, tenne bål og tilberede mat på bålet.

For å nyte denne turen kreves gode tursko/vintersko og klær i forhold til vær. Se gjerne vår anbefaling av hvordan man kler seg i Nord-Norge. Stien til toppen om vinteren kan variere mye fra moderat til vanskelig, når det ligger tykt med snø. Vi anbefaler også at du er i fysisk god form og gjerne at du har hatt truger på beina før.

Hvis du vil oppleve den unike nord-norske naturen, preget av dype fjorder og bratte fjell, så er denne trugeturen det riktige for deg.

 

Veiledende priser

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 1 050,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Åpningstider

Sesong (12 Des 2019 - 5 Apr 2020)
DagTider
Mandag - Søndag10:00 - 14:00

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av