Utleie av kajakk

TypeUtleie

Sjøgata 3, 9405, Harstad

Tlf: +4777018989

Sjekk tilgjengelighet forUtleie av kajakk (Åpnes i et nytt vindu)

Utleie av kajakk

Om

Utforsk skjærgården på egenhånd

Harstadregionen er et eldorado for alle som er glad i sjøen, og hvilken måte er bedre å utforske skjærgården på enn fra kajakk. Vi hjelper deg gjerne med gode forslag til padleruter, og deler lokal innsikt når det gjelder vær og vind slik at du får en trygg og fin opplevelse. 

Leie forutsetter våttkort, eller beviselig kompetanse. Utleier forbeholder seg retten til å avvise forespørsel om leie dersom det foreligger rimelig tvil knyttet til leiers kompetanse eller andre forhold.
Dersom du ikke har tilstrekkelig kompetanse kan introduksjonskurs arrangeres i forbindelse med leie.
Bookes samtidig med kajakkleie

Maksimum leietid tre døgn. Ved grupper større enn fire personer kan kajakk leveres på avtalt sted mot et lite tillegg i prisen. Ta kontakt for nærmere informasjon

Leiepris inkluderer kajakk, spruttrekk, vest, åresnor og halv-karbonåre + tørrdrakt, sko, hansker, hette og vanntett pose

For å iverata din trygghet som kunde er vi nøye med å følge pålegg fra myndighetene når det gjelder den pågående Covid-19 situasjonen. I tillegg vil du ikke bli belastet for turen før vi er 100% sikker på at den kan gjennomføres. Du må likevel legge inn kredittkort for å bekrefte bestillingen. 

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av