For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Thon Hotel Harstad

TypeSelskapslokaler

Sjøgata 11, 9482, Harstad

Tlf: + 47 77 00 08 00

Sjekk tilgjengelighet forThon Hotel Harstad (Åpnes i et nytt vindu)

Thon Hotel Harstad

Om

Thon Hotel Harstad ligger sentralt ved kaia og i hjertet av byen. Utsikten over Vågsfjorden fra gjesterommene og ikke minst konferansavdelingen er fantastisk. Det er kun kort spasertur til Kulturhuset og byens butikker.

Hotellet har 141 velutstyrte rom med parkett og smakfullt interiør i maritim stil. Alle rom har bredbånd internett-tilgang, web-TV, vannkoker, og buksepress. De fleste rom har byens beste utsikt over den vakre Vågsfjorden. Til de som vil ha 'det lille ekstra', har vi flotte juniorsuiter.

Egon restaurant i første etg. byr på en rik og variert meny. Alt på menyen (over 100 retter) kan bestilles som romservice. Egon serverer frokost, lunsj og middag. Vi sammarbeider også med noen av de beste spisestedene i Harstad.

Kurs- og konferanseavdelingen har kapasitet opp til 160 personer, og tilbyr alle de fasiliteter man kan forvente av et moderne kurs- og konferansehotell. Vår store stolthet er konferanseavdelingen i 6. etg. med Vinterhagen som pauserom og nydelig utsikt over Vågsfjord.

Fasiliteter

Generelle fasiliteter

  • 24 resepsjon
  • heis
  • selskapslokaler
  • servering
  • serveringstilbud

TripAdvisor

Kart & Veibeskrivelse

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av